Peixateria Sant Cugat: Costa Pujol Peixaters

La NoSTRA hISTÒRIA

Els Nostres inicis a Sant Cugat del Vallès

Costa Pujol Peixaters és un negoci familiar fundat per el meu besavi, Llorenç Pujol, l'any 1890. Es tracta d'una empresa centenària que va començar comprant peix en subhastes de la costa i portant-ho amb carro de cavalls fins a Sant Cugat, Rubí, Ripollet i Cerdanyola.

Un dels seus fills, (el meu avi Josep Pujol), va comprar el primer camió i a poc a poc,  va continuar ampliant el negoci i comprant parades en mercats municipals. Quan es va jubilar, va cedir una parada a cada fill, en aquest cas a la meva mare, Rosa Pujol, que es va quedar al mercat Pere Sant de Sant Cugat del Vallès. Va ser el meu pare qui finalment va comprar la parada que actualment regentem la meva dona i jo. Avui dia continuem amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia, amb tan sols 16 anys.

La Nostra Actualitat

Peixateria de referència a Sant Cugat del Vallès

A Costa Pujol Peixaters som la peixateria de referència a Sant Cugat, oferim una àmplia varietat de peix i marisc fresc. Visita'ns avui mateix per a gaudir del millor peix del dia.

¿Per qué som la teva millor opció?

Costa Pujol Peixaters és la millor opció per als amants del peix i marisc a Sant Cugat per moltes raons. En primer lloc, oferim una àmplia varietat de peix i marisc fresc. En segon lloc, el nostre compromís amb la qualitat significa que només ens proveïm dels peixos i mariscos més frescos i de major qualitat disponibles. Finalment, el nostre amable i expert personal està sempre a la teva disposició per a ajudar-te a triar el peix perfecte del dia.

Visita'ns avui mateix i comprova per què som la peixateria de referència a Sant Cugat.

Els Nostres Pilars

Qualitat

Seleccionem i oferim diàriament des del nostre punt de venda productes de la millor qualitat per als nostres clients.

Servei

Preparem el peix de manera personalitzada a tots i cadascun dels clients que ens visiten.

Experiència

Els 30 anys d'experiència com a peixaters ens permeten seleccionar el millor peix i treballar-lo de manera impecable.

Comprar peix online

Realitza la teva compra des de casa mitjançant la nostra tienda online. 

Vés al contingut